Το Ε.Ε.Α. συνεχίζει τη διανομή δωρεάν υγειονομικού υλικού σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Η σημαντική κοινωνική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τη διανομή δωρεάν υγειονομικού υλικού, συνεχίζεται.

Σήμερα Πέμπτη 13/5/2021, τρεις ομάδες συνεργατών του Ε.Ε.Α. διένειμαν φιάλες αντισηπτικών και ενημερωτικά φυλλάδια σε επιχειρήσεις και καταστήματα του κέντρου της Αθήνας. Ειδικότερα, καλύφθηκαν εμπορικοί δρόμοι, όπως η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας, η Σταδίου, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Χαριλάου Τρικούπη, η Κηφισίας (μέχρι το ύψος της Πανόρμου), η Πατησίων (από την Ομόνοια μέχρι το ύψος της Λ. Αλεξάνδρας) καθώς και μέρος της Μεσογείων. Η πρωτοβουλία αυτή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έχει ως στόχο να στείλει το μήνυμα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων ώστε να μην ξανακλείσει το λιανεμπόριο, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τον εμπορικό κόσμο με την παροχή των δωρεάν αντισηπτικών. Επίσης, τονίζεται η ανάγκη στήριξης των καταστημάτων της γειτονιάς.

 

Η σημαντική αυτή δράση γίνεται παράλληλα με μία άλλη στοχευμένη ενέργεια του Ε.Ε.Α., τη διενέργεια δωρεάν rapid test για επιχειρηματίες, επαγγελματίες, τα μέλη των οικογενειών τους και τους εργαζόμενους τους. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, το Ε.Ε.Α. συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκίνησε τη Δευτέρα 10/5 και τα test γίνονται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αθήνας και συγκεκριμένα σε:

Κεντρικός Τομέας: Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα

Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι (στην πίσω πλευρά του κτιρίου σε εξωτερικό χώρο)

Νότιος Τομέας: Φαληρικός Όρμος στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος

Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει τις δράσεις που ξεκίνησε με την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας και με βασικό στόχο την αποτελεσματικότερη στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών.