Το ΕΕΑ παρών στα σεμινάρια διδακτικής της ΟΕΦΕ

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό στα εκπαιδευτικά δρώμενα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών Εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα.

Στην ακριτική Αλεξανδρούπολη η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.ΕΦ.Ε.) διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά τα σεμινάρια διδακτικής, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στον συνεδριακό χώρο του ASTIR EGNATIA ALEXANDROUPOLIS.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών Εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα. Και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες, καθώς εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών Φροντιστηρίων, εργαζομένων καθηγητών στα Φροντιστήρια, καθηγητών από τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία αλλά και Πανεπιστημιακών δασκάλων  παρακολούθησαν τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι οποίες αφορούσαν την διδακτική των Μαθηματικών, των Φυσικών Επιστημών και των Φιλολογικών μαθημάτων.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πάντα ευαισθητοποιημένο σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ήταν παρών, καθώς πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. είναι ο κ. Ιωάννης Βαφειαδάκης, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΑ. Στα σεμινάρια παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και Γιώργος Τσολάκος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα της Επιτροπής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΕΕΑ, καθώς και ο κ. Σπύρος Δαμιανός, μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ. Παρόντες ήταν επίσης αρκετά από τα μέλη της Επιτροπής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.