Βράβευση του ΕΕΑ στη μεγάλη εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ

Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η μεγάλη εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ, κατά τη διάρκεια της 51ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, συνοδευόμενος από μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α., απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ για τη συμβολή της Συνομοσπονδίας σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει έως σήμερα, ούσα στο πλευρό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό εστιάζοντας στην προσφορά της ΓΣΕΒΕΕ στις κοινωνικές διεκδικήσεις και τη στήριξη των μικρομεσαίων.

Με την σειρά του, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, βράβευσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. για τη συνεργασία και τη στήριξη του Επιμελητηρίου στο έργο της Συνομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση ενός αιώνα δράσης και κοινωνικής προσφοράς της Συνομοσπονδίας, η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τη μνήμη Συνδικαλιστών της που θυσιάστηκαν για την διεκδίκηση των αιτημάτων των μικρομεσαίων, με την απονομή χρυσού μεταλλίου σε απογόνους τους.

Η μεγάλη εκδήλωση έκλεισε με την προβολή του Ιστορικού Ντοκιμαντέρ με τίτλο: Ισνάφ –το Σινάφι, η Συντεχνία, η Ένωση / Η ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας!

Το ντοκιμαντέρ, είναι η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα της ΓΣΕΒΕΕ.