Χρηματοδότηση των επιχειρήσεων από συνεταιριστικές τράπεζες –video-

Το ΕΕΑ στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τα μέλη του εδώ και καιρό προσανατολίζεται και κάνει συνεχείς επαφές για τη βοήθεια των επιχειρήσεων μέσω χρηματοδότησης

 

 

Έρχονται άλλες 55.000 λουκέτα στις επιχειρήσεις μέσα στο 2013 προειδοποιεί ο ΓΓ του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε αποκλειστική του συνέντευξη στο www.capital.gr. Για να λυθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει ξεκινήσει επαφές με τις συνεταιριστικές τράπεζες για να μπορούν πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα οι επιχειρήσεις να μπουν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Η συνέντευξη που έδωσε ο ΓΓ του ΕΕΑ στο www.capital.gr είναι ένα ακόμα ενημερωτικό μήνυμα προς  τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες για το πώς μπορούν να κάνουν βιώσιμες προτάσεις ώστε να μπορούν να χρηματοδοτηθούν.

Το ΕΕΑ από την πλευρά του, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τα μέλη του εδώ και καιρό προσανατολίζεται και κάνει συνεχείς επαφές για τη βοήθεια των επιχειρήσεων μέσω της χρηματοδότησης, καθώς οι τράπεζες έχουν κλείσει ερμητικά τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων είναι η ασφυξία των επιχειρήσεων που σε συνδυασμό με την πτώση του τζίρου των καταστημάτων δημιουργεί κλίμα ασφυξίας στην αγορά.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τις λύσεις τις οποίες προσπαθεί να βρει το ΕΕΑ για να ορθοποδήσουν στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία..

 

Πηγή: http://www.capital.gr/capitaltv/video.asp?id=2056