tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Σήμερα η εκδήλωση: «1919-2019 100 Χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας»

Εκδήλωση εορτασμού διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Η εκδήλωση με θέμα «1919-2019: 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας» επιδιώκει να αναδείξει τη σημασία του συνδικαλισμού των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της Ελλάδας, αλλά και γενικότερα το ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνική και οικονομική δομή.

«Η επέτειος των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ θελήσαμε και προσπαθήσαμε να αποτελέσει μια ανάπαυλα προβληματισμού και σκέψης, μέσα στον διαρκή κοχλασμό των γεγονότων. Να δούμε από που ερχόμαστε, ποιοι είμαστε, τι εκπροσωπούμε, τι θέλουμε να κάνουμε και πως μπορούμε να βαδίσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικοί…» τονίζει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ μέσα από μια οπτικοακουστική παρουσίαση για την εκατονταετή πορεία της, την αφήγηση της οποίας θα κάνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης και τη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Μυστακίδης. Για την είσοδο απαιτείται προσωπική ονομαστική πρόσκληση.