Χρ. Φυτέα στον ΣΚΑΪ: Οι προτεραιότητες της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ για το 2020 – Βίντεο

Για τους άξονες δράσεις, στους οποίους θα κινηθεί το 2020 η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών μίλησε η Πρόεδρός της κα. Χριστίνα Φυτέα, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» με τον Νίκο Υποφάντη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Οι πρωτοβουλίες της Επιτροπής για την επόμενη χρονιά ορίστηκαν σε πρόσφατη συνάντηση των μελών της, τα οποία διευρύνθηκαν με την παρουσία και τις «φωνές» και άλλων κλάδων του επιχειρείν.

Όπως εξήγησε η κα. Φυτέα, ο πρώτος πυλώνας των δράσεων θα αφορά στην εκπαίδευση, αρχής γενομένης από την ενδυνάμωση της γυναίκας ολιστικά, τόσο σε ό,τι αφορά το πώς μπορεί διοικήσει αποτελεσματικά, από το α μέχρι το ω, την επιχείρησή της, όσο και τη δική της ισορροπία και αυτοβελτίωση.

Ο δεύτερος πυλώνας εστιάζει στα χρηματοδοτικά εργαλεία, με έμφαση στην αναζήτηση και εξεύρεση έξυπνων τρόπων χρηματοδότησης, και ο τρίτος στην πολυπολιτισμικότητα, με επίκεντρο την κοινωνική προσαρμογή και ένταξη και τη στήριξη – προστασία της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: