Ε.Ε.Α.: Διήμερο σεμινάριο με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών – εφήβων & μορφές βίας στο εργασιακό περιβάλλον» – 28/5 & 31/5

Το άκρως επίκαιρο θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών, αλλά και τις μορφές βίας που μπορούν να παρουσιαστούν στο εργασιακό περιβάλλον πραγματεύεται το διήμερο, πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που διοργανώνουν από κοινού η Επιτροπή Βρεφικών και Νηπιακών Σταθμών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το σεμινάριο με τίτλο «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών, εφήβων, και μορφές βίας στο εργασιακό περιβάλλον», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 και την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 6.00 – 8.00 μμ αναλύει και εξηγεί όλες αυτές τις παραμέτρους που οδηγούν στην άσκηση βίας στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και πως αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την πρότερη, σωστή και έγκυρη διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων τόσο από την οικογένεια, όσο και από το σχολείο.

Απαντήσεις σε καίρια ζητήματα σχετικά με αυτά τα δύο σημαντικά θέματα της σημερινής επαγγελματικής και εκπαιδευτικής πραγματικότητας δίνουν η Δρ. Ευφροσύνη Αλεβίζου, ψυχοθεραπεύτρια, η Δήμητρα Κολώνια , κλινική και δικαστική ψυχολόγος, ο Δρ. Αριστοτέλης Κοΐνης, Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Ph.D Ψυχολόγος Παίδων-Εφήβων M.A, η Ντόρα Μίνου – MA Κλινικής ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, ζεύγους & οικογένειας και ο Αχιλλέας Υφαντίδης, Ψυχολόγος επικοινωνιολόγος επιστημονικός συνεργάτης σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ.

 

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και συνδεθείτε την ημέρα του webinar (δεν χρειάζεται εγγραφή εκ των προτέρων):