- 19/11/2012
Έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ.
Επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και καταιγίδες.
Επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και καταιγίδες
Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για ραγδαία επιδείνωση με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, κατά τόπου ισχυρές. Από το μεσημέρι ο καιρός έχει χαλάσει στη δυτική Ελλάδα, κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο. Από το βράδυ όμως το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και άλλες περιοχές της χώρας, όπως τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Εύβοια, την υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησο.
Αύριο το κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες, θα επηρεάσει Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα.
Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ από την Πέμπτη αναμένεται να εξασθενήσουν.

