Επανεκλογή Γ. Καββαθά στην Προεδρία της ΓΣΕΒΕΕ

Οι αρχαιρεσίες στην ΓΣΕΒΕΕ ολοκληρώθηκαν και στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος είναι και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Μετά την εκλογή του ο κ. Γιώργος Καββαθάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σεβόμενοι την εκατόχρονη ιστορία μας και με δημοκρατικές διαδικασίες συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ, εκφράζοντας το σύνολο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων της χώρας.
Τα συσσωρευμένα προβλήματα από μια 10ετη κρίση της κοινωνίας και της οικονομίας απαιτούν συναίνεση σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν την συναίνεση καλούνται να υπηρετήσουν τα μέλη του Δ.Σ. Ενωμένο, ισχυρό και με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις το νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ καλείται να υπηρετήσει τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους με γνώμονα τα κοινά συμφέροντα της χώρας, της οικονομίας, της κοινωνίας και των κλάδων που εκπροσωπεί».

Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. είναι και ο κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο οποίος εξελέγη στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ.

Αμέσως μετά την εκλογή του, δήλωσε στο eea.gr:

«Η εκλογή μου στο προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου, είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους της χώρας. Τα προβλήματα είναι πολλά και χωρίς χρώμα. Όλοι μαζί, με πρώτο τον πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την προκοπή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης η ταυτόχρονη συμμετοχή του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και η δική μου στη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. θα μας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνουμε την συνεργασία των δύο φορέων σε ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων».

Μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ είναι και ο κ. Γιώργος Κουράσης, ένα εκ των μελών του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ένα ακόμα μέλος του νέου προεδρείου της Συνομοσπονδίας, ο κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, έχει άμεση σχέση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και του ΔΣ του Ε.Ε.Α.