Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α στο ακριτικό Καστελόριζο

Επίσκεψη στα γραφεία της διοίκησης της στρατιωτικής μονάδας του νησιού

Η αποστολή της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με τον Διοικητή της Στρατιωτικής Δύναμης του νησιού. Ο Συνταγματάρχης κ. Φωτεινόπουλος απονέμει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου λαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον διοικητή των στρατιωτικών δυνάμεων του νησιοού, Συνταγματάρχη κ. Αθανάσιο Φωτεινόγλου, για την πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. ενημερώνει τον στρατιωτική διοικητή για την πρόθεση του Επιμελητηρίου να στηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας.

 

Από αριστέρα: Ο Δήμαρχος Μεγίστη3ς κ. Γ. Σαμψάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γ. Πάππου, ο Συνταγματάρχης κ. Αθ. Φωτενόγλου, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Καββαθάς.

Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού

Κατά την ανακοίνωση της παροχής από το Ε.Ε.Α. ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, και υγειονομικού υλικού.

Στο σχολείο του Καστελόριζου

Έξω το σχολείο του νησιού. Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α με καθηγητές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Κατά την ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. της ενίσχυσης του Επιμελητηρίου προς τους μαθητές του νησιού.

Στο Δημαρχείο του νησιού

Απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. στον Δήμαρχο Μεγίστης.
Η δημοτική αρχή απονείμει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να στηρίξει έμπρακτα τους κατοίκους του νησιού.
Ενώ ανακοινώνει ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. την απόφαση στήριξης των επαγγελματιών του νησιού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου

Μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. με την κα. Αγγελοπούλου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού. Συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» το αμέσως επόμενο διάστημα στην Αθήνα με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας στα 200 χρόνια που μεσολάβησαν από την ελληνική επανάσταση.

 

Κατάθεση στεφάνου στο μνήμα της Κυράς της Ρω

 

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Καββαθά και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Ι. Θεμέλαρο.

Αδελφοποίηση Ε.Ε.Α. – Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεδοσίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου, κατά την υπογραφή Συμφώνου Αδελφοποίησης.
Περιοδεία των Προέδρων Ε.Ε.Α. και Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο ακριτικό Καστελόριζο.

 

Εικόνες καθημερινής ζωής

Μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Το Ε.Ε.Α. δεσμεύθηκε να επιστρέψει στο Καστελόριζο