Γαστρονομική εκδήλωση από 120 εστιατόρια στην Αθήνα

Πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια της πόλης λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης τονώνεται η εστιατορική κίνηση στην πόλης σε μια off-peak περίοδο, έχει η πρωτοβουλία της Alpha Bank «Dine Athens Restaurant Week «που έγινε θεσμός».

Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα «Dine Athens Restaurant Week», που ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια, με επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικές κουζίνες, σε ειδικές τιμές.

Στο πλαίσιο του «Dine Athens Restaurant Week» περιλαμβάνονται επίσης διαφορετικές γαστρονομικές δράσεις, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με ηλεκτρονική κράτηση και αγορά εισιτηρίου.

Από το 2016 που ξεκίνησε έως σήμερα, το «Dine Athens Restaurant Week» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ μόνο στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος και τη διαδικασία κρατήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Β