ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Π.Α.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Α. ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

Η Ένωση Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ ευχαριστούν το Ε.Ε.Α. για την στήριξη

Ε.Π.Π.Α.Π.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ10437ΤΗΛ. & FAX 2105221364  

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73

Email: eppap@otenet.gr

                                                                                      

                             Αθήνα 28   Μαΐου  2020

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 539  -Ε/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της Ε.Π.Π.Α.Π.  και οι πράκτορες ευχαριστούν δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας των πρακτορείων με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων , όπως η εστίαση .

 

Είναι γεγονός ότι η λειτουργία των πρακτορείων ,τις δυο πρώτες εβδομάδες χωρίς καθήμενους , ήταν πολύ δύσκολη. Τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα ταυτόχρονα με την αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών μας χωρίς καρέκλες επηρέασαν αρνητικά τις εισπράξεις μας και έβαλαν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα των πρακτορείων  αλλά και των υπαλλήλων μας .

 

Ειδικότερα  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Πρόεδρο του κύριο Χατζηθεοδοσίου Γ.  όχι μόνο για την πολύτιμη παρέμβαση του στην παραπάνω προσπάθεια αλλά και για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση του στον κλάδο των πρακτόρων ΟΠΑΠ .

 

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και την απώλεια του βοηθήματος από πολλούς συναδέλφους,  σας ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και σύντομα θα αποκατασταθεί η αδικία που έχουμε υποστεί .

 

Όπως αναφέρεται και στο σημερινό (28/5/2020) Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. μετά και τη νέα επικοινωνία με το Υπ. Οικονομικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλοι οι συνάδελφοι που δεν έχουν λάβει την αποζημίωση και ενημερώθηκαν με email από την ΑΑΔΕ για τους λόγους που το σύστημα τους ΄΄διάβασε ΄΄ ως ανενεργούς να προβούν σε τροποποιητικές δηλώσεις .

 

Έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποδοτικά τις επιχειρήσεις μας και πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις οικογένειες μας .

 

Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ντιβανίδης Απόστολος