Κοπή πίτας Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αττικής

Σε εορταστικό κλίμα και ένα ευχάριστο περιβάλλον με θέα την Ακρόπολη, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΕΠΠΑΠ, οι πράκτορες ΟΠΑΠ είχαν ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τις έγνοιες της καθημερινότητας, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι οι αφορμές για να βρίσκονται όλοι μαζί θα πρέπει εφεξής να είναι περισσότερες.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε bar – restaurant στο κέντρο της Αθήνας, πλήθος πρακτόρων και εκλεκτών καλεσμένων έκοψαν την πίτα του 2019 και αντάλλαξαν θερμές ευχές για επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γεώργιος Καββαθάς, συνεργάτες από την ΟΠΑΠ Α.Ε.  με  επικεφαλής τον Δ/ντη Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων της  ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου και τον Δ/ντή Δικτύου της  ΟΠΑΠ, Ευάγγελο  Γιαννακάκη. , καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.