tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Κρεοπώλες: Σεμινάριο Δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης ενημέρωσης των κρεοπωλών, η ομάδα του κλαδικού περιοδικού Meat News παρουσιάζει μια νέα πρωτοβουλία.

Διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Κρεατοσκευάσματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019. Ο συνεργάτης του περιοδικού και πρωτοπόρος στο είδος, ο r&d chef Λάζαρος Ράπτης, θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα τη δημιουργία δέκα μοναδικών συνταγών κρεατοσκευασμάτων, ειδικά για την περίοδο των εορτών.

Οι προτάσεις του Λάζαρου Ράπτη, γνωστές στους και από τις σελίδες του κλαδικού περιοδικού «Meat News», δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κρέατος να μεταμορφώσουν το κρέας αισθητικά, αλλά και να εμπλουτίσουν τη βιτρίνα τους με νέα προϊόντα. Τα κρεατοσκευάσματα αποτελούν ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των κρεοπωλών και ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών τα έχουν ενσωματώσει στην καθημερινή τους πρακτική.

Το Σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Rational (Λ. Μεσογείων 340, Αγία Παρασκευή Αττικής).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8210028, e-mail: [email protected]