Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης στο Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. σήμερα στις 18:00 – Μετάδοση μέσω live streaming

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στις 18:00.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης με τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. ο κ. Πιερρακάκης θα τοποθετηθεί αλλά και θα έχει διάλογο με τους συμμετέχοντες για τον απαραίτητο, πλέον, ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, αλλά και την ψηφιακή αναβάθμιση της λειτουργίας του Κράτους, η επιτάχυνση των οποίων επιβάλλεται λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό διαβλέψει την ανάγκη προσαρμογής στην ψηφιακή εποχή, και είναι το πρώτο Επιμελητήριο που ψηφιοποίησε πλήρως τις υπηρεσίες του, ενώ υλοποιεί, εντός του 2021, και πρόγραμμα δωρεάν δημιουργίας eshop για 2.000 μέλη του, δίνοντας έμφαση και στο κομμάτι της απαραίτητης εκπαίδευσης για την χρήση τέτοιων ψηφιακών πλατφορμών.

Δείτε ζωντανά την τηλεδιάσκεψη πατώντας εδώ