Πανελλαδικές: Πρεμιέρα για τα ειδικά μαθήματα-Τα θέματα των Αγγλικών

Στα ειδικά μαθήματα εξετάζονται από σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Στα ειδικά μαθήματα εξετάζονται από σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Σήμερα διαγωνίζονται στα Αγγλικά, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Επίσης, από την Τρίτη 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.

Από την Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το Λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr) είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.