Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη 16 Ιουλίου

Μετ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου.

Μετ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επέλθει από τις 10 το πρωί, ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 το βράδυ.

Κανονικά θα λειτουργούν Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Ωστόσο από τις 9.30 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, οι συρμοί του Μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Έτσι, επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται, μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ, μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95, από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97, από Δάφνη.

Τα τρένα του ΟΣΕ δεν θα πραγματοποιούν κανένα δρομολόγιο. Λόγω της 24ωρης απεργίας ματαιώνονται, τα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας, καθώς και τα πρωινά δρομολόγια της Τετάρτης.