Συνάνταση Δραγασάκη με τους επικεφαλής των τραπεζών

Παρών στη συνάντηση είναι και ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ και πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Τάκης Ρουμελιώτης.

Τα «κόκκινα» δάνεια και η δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας βρίσκονται στο επίκεντρο συνάντησης που έχει αυτή την ώρα με τους επικεφαλής των συστημικών τραπεζών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

 Στη συνάντηση μετέχουν ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, η Λούκα Κατσέλη εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας, ο Νίκος Καραμούζης εκπροσωπώντας τη Eurobank και  Βασίλης Ράπανος, πρόεδρος της Alpha Bank.

Πρέπει να σημειωθεί πως παρών στη συνάντηση είναι και ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ και πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Τάκης Ρουμελιώτης.

Ο κ. Ρουμελιώτης περιλαμβανόταν στους υποψηφίους για την κατάληψη της θέσης του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας , ωστόσο αυτή , σύμφωνα με πληροφορίες θα καταληφθεί από τον τραπεζικό Γιώργο Μιχελή.

Σενάρια , πλέον τοποθετούν τον κ. Ρουμελιώτη ως βασικό υποψήφιο για τη θέση της παραιτηθείσας διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ Αναστασίας Σακελλαρίου.

Πηγή www.in.gr