Σήμερα 25/5 η τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. με τη συμμετοχή του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη – Μετάδοση μέσω live streaming

Δείτε τη ζωντανά πατώντας στον player παρακάτω.

Οι τηλεδιασκέψεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με τη συμμετοχή αρχηγών κομμάτων και υπουργών, συνεχίζονται.

Σήμερα Δευτέρα 25/5, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί νέα διαδικτυακή συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας Πρόεδροι Επιμελητηρίων, παράγοντες του τουρισμού και παραγωγικών φορέων, θα εκθέσουν -μετά και από τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τον Τουρισμό- τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στον αρμόδιο Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών για την επανεκκίνηση του τουρισμού, μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η πανδημία.

Ανάλογες τηλεδιασκέψεις για την «επόμενη μέρα» της οικονομίας είχαν διοργανωθεί από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τις προηγούμενες ημέρες, όπου τοποθετήθηκαν κατά σειρά εμφάνισης ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη 13/5, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη 14/5 και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά την Παρασκευή 15/5.