Το Ε.Ε.Α. δίπλα στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συμπαρίσταται εμπράκτως στο δράμα των πληγέντων από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία.

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματίες και οι άστεγοι μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου στις 26 Νοεμβρίου 2019 που ισοπέδωσε κυριολεκτικά περιοχές και κτίρια στην γείτονα χώρα.

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας με κάθε πρόσφορο μέσο και να δείξουμε στην πράξη την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας.

Ήδη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή με την καταβολή σημαντικού χρηματικού ποσού.

Παράλληλα, με την κοινωνική ευαισθησία που πάντα διακρίνει το Ε.Ε.Α. και ανταποκρινόμενο στην έκκληση της Αρχιεπισκοπής Τιράνων και Πάσης Αλβανίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προσφοράς όχι μόνο προς τα μέλη του αλλά προς όλους τους πολίτες που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να  βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Από αύριο Τρίτη 10/12 έως και την Παρασκευή 20/12 και ώρες 10.00 -15.00, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρνει στο ισόγειο του κτιρίου του Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44 και Χ. Τρικούπη, τηλ. επικοινωνίας 210-3380288, 210-3380264) τρόφιμα μακράς διάρκειας και κουβέρτες που θα προσφερθούν στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν αμέσως στους πληγέντες.