Δ. Γαβαλάκης στον ΣΚΑΪ για κορονοϊό: Το Ε.Ε.Α. στηρίζει τα μέλη του με εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση & εξειδικευμένες δράσεις

Στην Εκπομπή του ΣΚΑΪ  “Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο, κ. Νίκο Υποφάντη, εμφανίστηκε ο γ.γ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Ο γ.γ. του Ε.Ε.Α. υπογράμμισε την ετοιμότητα – πρωτοπορία – του Επιμελητηρίου στην ολοκληρωμένη εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, λειτουργία που διευκολύνει τα μέλη του εδώ και καιρό αλλά και αυτήν την περίοδο λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, οι οποίες χαρακτηρίζουν την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Επίσης, αναφερόμενος στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας  που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης τόνισε ότι το Ε.Ε.Α στηρίζει τα μέλη του με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες προς την πολιτεία για τη βελτίωση των μέτρων που τους αφορούν αλλά και με υπεύθυνη ενημέρωση μέσω ειδικών συνεργατών.

Δείτε το σχετικό video: