«Διαδικτυακή εκδήλωση Ε.Ε.Α.: «Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ένταξη στο πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής»

16 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

 

Στην ενημέρωση όλων των δικαιούχων για το πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προχωρεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνοντας ειδική διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Τσακίρη και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη. Ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες θα παρέχουν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής κ. Δ. Δρόσης και ο Υπεύθυνος από την ΕΛΑΝΕΤ κ. Κ. Παγανός.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν, θέτοντας όλα τα ζητήματα προς διευκρίνιση, εκπρόσωποι από τους κλάδους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, των περιπτερούχων, των χονδρεμπόρων ζαχαρωδών και κρεάτων, και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών που συμπεριλήφθηκαν πρόσφατα στους δικαιούχους του Προγράμματος, μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιάννη Τσακίρη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Στο ίδιο πλαίσιο, και μετά τις προσπάθειες του Ε.Ε.Α., αυξήθηκε επίσης το αρχικά προβλεφθέν ποσό των 200 εκατ. ευρώ στα 250 εκατ. ευρώ, με το επιπλέον ποσό να προορίζεται για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 0-9 υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενων. Να σημειωθεί ότι ήδη σχετικά με το πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ το οποίο θα εκκινήσει, το Ε.Ε.Α. επεδίωξε να δοθεί, και επιτεύχθηκε εύλογη χρονική παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων προκειμένου να δοθεί το χρονικό περιθώριο να «τρέξουν» τις διαδικασίες οι δικαιούχοι.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/embed/kYaT5LBPcGo?fbclid=IwAR2f6IixFKVqepoKwlT-s3c0V9b2ta5SY5uI1Om7gCNiKxC7VTVGds3gDUc

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α