Δράσεις επιμόρφωσης των μελών του ΕΕΑ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου με θέμα «Κτηματαγορά και Μεσιτεία Ακινήτων το 2018»  που πραγματοποίησαν η αστική εταιρία «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ» και ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.), διάρκειας περίπου δύο μηνών, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις στους περίπου 70 συμμετέχοντες.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, ο Πρόεδρος του ΣΜΑΣΑΑ κ. Λευτέρης Ποταμιάνος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων του ΕΕΑ κ. Βαγγέλης Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Άγις Φικιώρις.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηθεοδοσίου εστίασε στην έμφαση που δίνει το Επιμελητήριο στην επιμόρφωση των μελών όλων των κλάδων, με τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα προγράμματα, και δεσμεύθηκε για τη συνεχή στήριξη στους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες μέσω στοχευμένων δράσεων.
Αναφέρθηκε ακόμη στις ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΕΑ στα μέλη του, μεταξύ των οποίων οι νομικές και φοροτεχνικές συμβουλές, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρέχονται ακόμη συμβουλές για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό και τα κόκκινα δάνεια, καθώς και ότι δρομολογείται η διενέργεια μελετών για το σήμερα και το αύριο 10 κλάδων.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α. κ. Ποταμιάνο και τη διοίκηση του Συλλόγου για τη συνεργασία και τον συνεχάρη για το έργο του, προσβλέποντας στη συνέχιση των κοινών δράσεων.
Τη συνεργασία με τον Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α. εξήρε και ο Πρόεδρος της «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, ο οποίος υπογράμμισε επίσης με τη σειρά του ότι το ΕΕΑ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες κάθε κλάδου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α. κ. Λευτέρης Ποταμιάνος τόνισε ότι το σεμινάριο αυτό ήταν πρωταρχικός στόχος που υλοποιήθηκε μέσω της συνεργασίας με το ΕΕΑ, χαρακτηρίζοντας το Επιμελητήριο ως «δεύτερο σπίτι» μετά τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.