ΕΕΑ: Στο πλευρό του Δήμου Νέας Σμύρνης για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου

Τον Δήμο Νέας Σμύρνης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλάκη, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου την Τετάρτη 15/10/2019.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η έναρξη υλοποίησης του προγράμματος «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ», το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό των παρεμβάσεων 1.697.524,82€ που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) .

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου δεσμεύθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Επιμελητήριο θα παράσχουν κάθε δυνατή υποστήριξη στο δήμο και στους επαγγελματίες της πόλης με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου και του Επιμελητηρίου, συζητήθηκαν οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις του δήμου στον δημόσιο χώρο και του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής, την προβολή και προώθηση της Εμπορικής Περιοχής και την διοργάνωση εκδηλώσεων για την προβολή της.

Επίσης εκφράστηκε η βούληση για συνεργασία και σε άλλες κοινές δράσεις όπως σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας, για υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, για προσαρμογή εργαζομένων και εργοδοτών καθώς και για γενικότερες αναπτυξιακές δράσεις.