Γ. Χατζηθεοδοσίου στο Best: Αν δεν ληφθούν μέτρα στήριξης θα έχουμε πολλά λουκέτα στην αγορά

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα για τον κλάδο του τουρισμού, κυρίως με άμεση μείωση του ΦΠΑ.

Κραυγή αγωνίας υψώνουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύ κλάδο του τουρισμού, ειδικά μετά και την ανακοίνωση των απογοητευτικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που αποδεικνύουν την τεράστια πτώση των τζίρων στον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι, λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα, κυρίως με άμεση μείωση του ΦΠΑ.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε εκ νέου επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας, σημειώνοντας παράλληλα πως τα κατασταλτικά μέτρα δεν αρκούν και πως αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι, θα επέλθουν πολλά λουκέτα.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: BEST TV