Η ενίσχυση των 800 ευρώ, η τηλεκατάρτιση για τα 600 ευρώ και η Επιστρεπτέα Προκαταβολή συζητήθηκαν στο νέο Webinar του Ε.Ε.Α.

Ακόμα μια επιτυχημένη online εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΕΕΑ στις 14/4/2020 με την συμμετοχή άνω των 600 επαγγελματιών και επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.  Στην εκδήλωση, οι ειδικοί συνεργάτες του ΕΕΑ ανέλυσαν διεξοδικά τα θέματα του επιδόματος των 800€, της Τηλεκατάρτισης των 600€ και της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε νωρίτερα από πολλά ΜΜΕ η αλλαγή της Κυβέρνησης στους κανόνες για την λήψη των 800 ευρώ και ειδικά στον μέγιστο αριθμό απασχολουμένων (από 5 σε 20). Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ανάλυσε τις δράσεις του ΕΕΑ προς στήριξη των μελών του. Ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Κογιουμτσής εκπροσώπησε την Διοίκηση του ΕΕΑ σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και με συνεχείς παρεμβάσεις ανέδειξε τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου που επί δεκαετίες εκπροσωπεί.

Οι κορυφαίοι συνεργάτες του ΕΕΑ κ. Σταυρούλιας Σπύρος, φοροτεχνικός, Χατζηγεωργίου Ηλίας, φοροτεχνικός και Σταματελόπουλος Στάθης δικηγόρος, απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων του Κοινού για τα επίμαχα ζητήματα. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η συνεργάτης του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ κ. Μιχαλοπούλου Γεωργία η οποία ανέλυσε τις λεπτομέρειες της Τηλεκατάρτισης. Το ΕΕΑ συνεργάζεται με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για την Τηλεκατάρτιση των 600€ των επισημόνων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε το μέλος του ΕΕΑ ο Γιώργος Φλωράς.

Δείτε το βίντεο: