Η Επιτροπή ΟΤΑ του ΕΕΑ στον Δήμο Ηλιούπολης

Συνεργασία για την προώθηση δράσεων προς όφελος επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Με σταθερή προσήλωση στον στόχο της στήριξης επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, μέσω της Επιτροπής ΟΤΑ, συνεχίζει τη συνεργασία του με τους Δήμους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ΄Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής ΟΤΑ του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Μάνδρος συναντήθηκε την Τετάρτη με τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο και επί των οποίων μπορεί να υπάρξει συνεργασία των δύ πλευρών.

Μεταξύ των δράσεων του ΕΕΑ είναι:

επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις που σχετίζονται με την καλύτερη εκπαίδευση επαγγελματιών, ενημερώσεις για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, για θέματα απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων, παροχή συμβουλών σε διάφορα πεδία όπως σε νομικό και φορολογικό αλλά και για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων όπως αυτό των μη εξυπηρετούμενων δανείων, καθώς και καθοδήγηση σε διάφορα επαγγελματικά θέματα, αλλά και γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν επιχειρηματίες και επαγγελματίες, όπως τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό κλπ. Ακόμα και εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω της πλατφόρμας e-learning.

Στη διάρκεια της συνάντησης, με την οποία εγκαινιάστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε η συμμετοχή του αντιδημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στην Επιτροπή ΟΤΑ του ΕΕΑ, προκειμένου να προωθηθούν κοινές δράσεις προς όφελος των επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών της περιοχής και της τοπικής αγοράς.