Η Φώφη Γεννηματά σε τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. σήμερα Παρασκευή 15/05 στις 16:00 – Μετάδοση μέσω live streaming

15 Μαΐου 2020

Δελτίο Τύπου

 

Σε νέα τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 15/05/2020, στις 16:00, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά θα συνομιλήσει διαδικτυακά με μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., Προέδρους Επιμελητηρίων και επαγγελματικών κλάδων, για τη νέα πραγματικότητα, λόγω κορονοϊού, στην οικονομία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Με την πανδημία να προκαλεί βαθιά ύφεση στην οικονομία και ανατροπές στο επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης του συνόλου των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανέλαβε και υλοποιεί την πρωτοβουλία ενός δημόσιου διαλόγου, μέσω τηλεδιασκέψεων, με σκοπό την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να διασωθούν όσες περισσότερες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας είναι εφικτό.

Ο κύκλος του διαδικτυακού διαλόγου άνοιξε την Τετάρτη 13/05/2020 με τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και συνεχίστηκε μία ημέρα μετά, στις 14/05/2020, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Για να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη πατήστε εδώ.

 

Από το Ε.Ε.Α.