«Η οικογένεια του Ε.Ε.Α. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της»

24 Ιανουαρίου 2019
Δελτίο Τύπου

 

 

Σε εορταστικό κλίμα η οικογένεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου και των δύο αστικών εταιριών- έκοψε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε αθηναϊκή μουσική σκηνή, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Κατά την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής – Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, Β’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος, Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς- ευχήθηκαν να είναι το 2019 μία αποδοτική χρονιά για επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καθώς και μία χρονιά με ευημερία και πρόοδο για την οικονομία και τους πολίτες.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο οποίος τιμά πάντα το Επιμελητήριο με την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις.

 Παρέστησαν ακόμη ο κ. Γιώργος Βλάχος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η κα. Χαρά Καφαντάρη και η κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης και ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο κ. Γιώργος Καρράς, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, η κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο κ. Γιώργος Ζησσιμάτος, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Λουκάς Αποστολίδης από το ΚΙΝΑΛ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και οι υποψήφιοι στις εκλογές με τη ΝΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης και κα. Ζωή Ράπτη.

Στην όμορφη και ζεστή βραδιά του ΕΕΑ παραβρέθηκαν επίσης πολλοί εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Σωματείων, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων κ. Μιχάλης Γιάγκας.

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι διασκέδασαν και χάρηκαν τραγούδι και χορό, ενώ οι τρεις τυχεροί της πίτας ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, εργαζόμενος της αστικής εταιρίας «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ» και οι κ.κ. Ζαχαρίας Σταμάτης και Νίκος Κουστένης, εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου.

Από το Ε.Ε.Α.