Η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ στον ΣΚΑΙ

Για τη δράση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της οποίας προΐσταται, μίλησε η κα. Χρίστινα Φυτέα, στην εκπομπή «Ready Business – Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»  με τον Νίκο Υποφάντη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Η Επιτροπή πραγματοποίησε πρόσφατα, στις 19 Ιανουαρίου 2019, υπό την αιγίδα του ΕΕΑ, την πρώτη της, μεγάλη και πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, ξεδιπλώνοντας τα σχέδιά της για δικτύωση των γυναικών επιχειρηματιών σε όλη την Ελλάδα, όπως ανέφερε και η κα. Φυτέα στη διάρκεια της συνέντευξή της.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ σκιαγράφησε τις σημαντικές δυνατότητες αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες, δεδομένων των πολλαπλών ρόλων, τους οποίους καλούνται να υπηρετήσουν και να εξισορροπήσουν.

Παρά, ωστόσο, τις αντικειμενικές δυσκολίες, το μήνυμα της κας. Φυτέα είναι η γυναίκα στο επιχειρείν μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική τάση και να καινοτομήσει, και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει με τη δράση της και η Επιτροπή αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ενημέρωσης και στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: