Οι Βορειοηπειρώτες της Αθήνας βράβευσαν τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

Σε ειδική τελετή που έγινε την Τρίτη 9/2/2021 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» κ. Ανδρέας Κούρτης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για την πολύπλευρη στήριξη που παρέχει στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Κούρτης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΕΑ για τη συνολική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και όλους τους αγώνες που έχει δώσει έως σήμερα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Παράλληλα όμως τόνισε την πολύτιμη και πολύπλευρη συνεισφορά του κ. Χατζηθεοδοσίου προς τα μέλη της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας, τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας μέσω της κοινωνικής δράσης του Ε.Ε.Α., όσο και την υποστήριξη που παρέχει για την ικανοποίηση του αιτήματος των μελών της κοινότητας σχετικά με τη θεμελίωση του πλήρους συνταξιοδοτικού δικαιώματος στην εθνική σύνταξη.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, ευχαρίστησε τον Επικεφαλής της παράταξης για την πρόσκληση και την τιμητική απονομή και μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον επικεφαλής για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει. Η αναγνώριση και η επιβράβευσή μου, δίνει νόημα και αξία στα όσα κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Να θεωρείται δεδομένο ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας». Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νικόλαος Γρέντζελος, ο οποίος παίρνοντας το λόγο, τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι ξεχωριστό κομμάτι του Ελληνισμού, αλλά είμαστε όλοι εμείς, και όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι για το καλό όλων μας».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται άρρηκτα με την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα σε αυτό το εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον λόγω της πανδημίας. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Ε.Ε.Α. για την ενίσχυση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και εργαζομένων ενώ εξέφρασε τη πρόθεσή του για στενή συνεργασία στο μέλλον με τον κ. Κούρτη για ανάληψη πρωτοβουλιών και προώθηση στοχευμένων δράσεων και ενεργειών προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας συνολικά αλλά και της Βορειοηπειρωτικής επιχειρηματικής κοινότητας ειδικότερα.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν τα μέλη της ΑΣΑ, η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων κα. Αννίτα Σέβα-Αγκόλι, ο οικονομολόγος κ. Αργύρης Μήτσης και η δημοσιογράφος κα. Άννα Τσίμου.