Η βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων από το Ε.Ε.Α. στην ΕΡΤ

Την προβολή της βράβευσης των καινοτόμων επιχειρήσεων από το Ε.Ε.Α. πρόβαλε η ΕΡΤ από την Πρωινή Ζώνη.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου εξέθεσε το σκοπό και το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου, να προβάλλει καινοτόμες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανάγκη στήριξης και επιβράβευσης της προσπάθειάς τους.

Ανέφερε δε επιχειρήσεις οι οποίες ενώ έχουν πρωτοπόρες ιδέες, η οικονομική αδυναμία τους οδηγεί σε μικρή ή λειψή αξιοποίησή τους! Ανέφερε ακόμη παραδείγματα καινοτομιών και προσπαθειών που μπορούμε να έχουμε σαν χώρα οφέλη αλλά εν όσο δεν αυξάνουμε τη μέση κεφαλαιακή ισχύ των επιχειρήσεων και δεν δημιουργούμε συνεργατικά δίκτυα, μένουμε εκτός διεθνών αγορών.

Όπως είναι γνωστό, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει την εκδήλωση απονομής των «Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα Banquet.

Τα «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» αποτελούν έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των δράσεων που έχει αναλάβει η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. για την υποστήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο ώστε να αναδειχθεί ο ρόλος τους σε μια κρίσιμη χρονιά για την ελληνική οικονομία και να επιβραβευτεί η προσπάθεια του ελληνικού επιχειρείν.