Ηλ. Μάνδρος στον «9,84»: Πάνω από 23 επιχειρήσεις με ολική καταστροφή

"Το ΕΕΑ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πυροπαθείς επιχειρηματίες"

Για τις πληγείσες από την πυρκαγιά επιχειρήσεις σε Μάτι και Ραφήνα, και τις άμεσες ενέργειες συνδρομής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προς τους πυροπαθείς επιχειρηματίες, μίλησε ο Γ’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ηλίας Μάνδρος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.
Ο κ. Μάνδρος υπογράμμισε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αντιπροσωπεία του οποίου επισκέφθηκε ήδη από την Πέμπτη 26/7/2018 τις πληγείσες περιοχές, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πυροπαθείς όχι μόνο για να τους συμπαρασταθεί ψυχολογικά αλλά και με ουσιαστικές πράξεις.
Έκανε λόγο για πάνω από 23 επιχειρήσεις -κυρίως εστίασης- με ολική καταστροφή σε Ραφήνα και Μάτι.
Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ  ανέφερε ότι το Επιμελητήριο προχωρά σε άμεση οικονομική ενίσχυση ύψους 50.000 ευρώ που θα κατευθυνθούν προς τους πληγέντες επιχειρηματίες, μέσω της συνεργασίας του ΕΕΑ με τους Δήμους και τους Εμπορικούς Συλλόγους του Μαραθώνα και της Ραφήνας, τονίζοντας ότι η ταχύτερη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων είναι σίγουρο ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιστροφή στην κανονικότητα.
Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί: