Κογιουμτσής:Μεταρρυθμίσεις για να μπει το τρένο της ανάπτυξης σε ράγες

"Η κατάσταση στην επιχειρηματικότητα και στην αγορά είναι δύσκολη", τόνισε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ σε συνέντευξή του στο Kontra.

Την ανάγκη ο πολιτικός κόσμος να επιδείξει σύνεση, συναίνεση και ομοψυχία προκειμένου να μπορέσει «να μπει το τρένο της ανάπτυξης στις ράγες του» υπογράμμισε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ, κ. Νίκος Κογιουμτσής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.
Ο κ. Κογιουμτσής αναφέρθηκε στα υπέρογκα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη που σηκώνουν οι επιχειρήσεις, στα «αγκάθια» των 120 δόσεων και του εξωδικαστικού μηχανισμού, αλλά και στην απουσία του ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις.
«Η κατάσταση στην επιχειρηματικότητα και στην αγορά είναι δύσκολη», τόνισε ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, σημειώνοντας πως παρά τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά δεν έχουν καρπωθεί αυτή την εξέλιξη, κάτι που «θέλει χρόνο και μεταρρυθμίσεις».
«Με τα σκάνδαλα και τα εθνικά ζητήματα ως πρωτεύοντα, δυστυχώς δεν θα προχωρήσουμε και το τρένο της ανάπτυξης δεν θα μπει στις ράγες του», πρόσθεσε ο κ. Κογιουμτσής.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ