Με μεγάλη επιτυχία και η νέα εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής

Με εξαιρετική  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Για δεύτερη φορά στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού το Σωματείο ανέλαβε και υλοποίησε, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, συναισθανόμενο απόλυτα τη μεγάλη ανάγκη για αίμα και ανταποκρινόμενο στις εκκλήσεις που απευθύνουν ειδικοί για τη συνέχιση της αιμοδοσίας.

Το κάλεσμα του Σωματείου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Την πρωτοβουλία στήριξαν, πέραν της Διοίκησης του Σωματείου και των μελών του, και εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Από το Ε.Ε.Α. στην εθελοντική αιμοδοσία παρέστησαν και συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος (και πρόεδρος του Σωματείου) κ. Νίκος Γρέντζελος, και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Δημήτρης Βαρδακώστας (και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Ε.Ε.Α. «Αρωγός»), Κωνσταντίνος Δρόσος, και Σταύρος Σαξιώνης.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν την αιμοδοσία και δεσμεύεται για την ανάληψη και άλλων αντίστοιχων πρωτοβουλιών με επίκεντρο την προσφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.