Ν. Γρέντζελος στο OPEN: Δέσμευση Γ. Πατούλη, μετά από παρέμβαση Ε.Ε.Α., για λύση στο θέμα των θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών

Για την μετά – κορονοϊό πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, καθώς και τις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, μίλησε σήμερα Πέμπτη 28/5/2020 στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, κ. Νίκος Γρέντζελος.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο κ. Γρέντζελος αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που επιβάλλουν υποψήφιοι, εκπαιδευτές και εξεταστές να φορούν μάσκα και γάντια, ενώ δεν πρέπει να γίνεται χρήση κλιματιστικού.

Ανέδειξε, επίσης, το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τις θεωρητικές εξετάσεις, καθώς λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, έχει επιβραδυνθεί σημαντικά η διαδικασία.Ο κ. Γρέντζελος ανέφερε ότι το θέμα τέθηκε σε συνάντηση που είχε χθες αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δεσμεύθηκε για την εξεύρεση λύσης, με αύξηση του πλήθους των διενεργούμενων θεωρητικών εξετάσεων σε ημερήσια βάση, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διαδικασία.

Δείτε το βίντεο: