Ν. Γρέντζελος στο ρ/σ ΣΚΑΪ: Έρχεται δύσκολο φθινόπωρο – Χρειάζονται τήρηση των μέτρων προστασίας & στήριξη των επιχειρήσεων

Για το συνεχιζόμενο πλήγμα στην αγορά λόγω κορονοϊού, καθώς και για τις πρωτοβουλίες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με στόχο τη στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, στις 7/8/2020, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Γρέντζελος.

Ο κ. Γρέντζελος αναφέρθηκε στη σημαντική μείωση της κατανάλωσης που παρουσιάζεται στην αγορά, λόγω της επιφυλακτικότητας των πολιτών, κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση των καταθέσεων τους τελευταίους μήνες. Μεγάλη «βουτιά» καταγράφεται, όπως σημείωσε, στις τουριστικές περιοχές, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με αυτά τα δεδομένα και τα κρούσματα να αυξάνονται, όλα δείχνουν ότι το φθινόπωρο θα είναι δύσκολο, με πολλά «λουκέτα» και απώλειες θέσεων εργασίας, επισήμανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Για τον περιορισμό αυτού του κύματος ο κ. Γρέντζελος τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας αλλά και συνέχισης των μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων από την Πολιτεία.

Ανέδειξε ακόμη πρωτοβουλίες του Ε.Ε.Α. μεταξύ των οποίων η δωρεάν δημιουργία eshop για 1.000 -αρχικά- επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και η υλοποίηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προγράμματος για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των υπαλλήλων των επιχειρήσεων.

Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί: