Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων για θέματα που σχετίζονται με την ελληνική οικονομία και την προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, είχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τoν νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/6/2019, στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής και ο κ. Χατζηθεοδοσίου συνεχάρη τον κ. Ελπιδοφόρο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, το οποίο τυπικά θα ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου, όταν και θα γίνει η ενθρόνισή του.

Από το περιεχόμενο της συζήτησης φάνηκε το έντονο ενδιαφέρον του κ. Ελπιδοφόρου για ό,τι συμβαίνει στη χώρα αλλά και οι γνώσεις που έχει για επιμέρους θέματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στον κ. Χατζηθεοδοσίου, ένας από τους άμεσους στόχους του είναι να κινητοποιήσει την ομογένεια της Αμερικής προκειμένου να πραγματοποιηθούν επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. προσκάλεσε το νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στο Επιμελητήριο Αθηνών, πρόσκληση που έκανε αποδεκτή ο κ. Ελπιδοφόρος και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη επίσκεψη του στην Ελλάδα.