Όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έξω από τα γραφεία της NN, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, 11:00 (ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΑΔΕ)

Σύσσωμη η ασφαλιστική διαμεσολάβηση την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθεί στη Λ. Συγγρού 198 έξω από κεντρικά γραφεία της ΝΝ.

Η διαμαρτυρία λαμβάνει διαστάσεις. Η αντίδραση διογκώνεται.

Οι επαγγελματίες ακολουθώντας τις συντονισμένες αποφάσεις των Σωματείων, στις οποίες αρωγός είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, θα εκφράσουν την αντίθεσή τους δυναμικά για τη στάση της διοίκησης της εταιρείας που αρνήθηκε έως τώρα να εφαρμόσει στο ακέραιο τον Ν 4583/18.

Ο κλάδος βρίσκεται σε αναβρασμό και περνά τώρα σε νέα μορφή έκφρασης της διαμαρτυρίας του γι΄αυτό και τα Σωματεία απευθύνοντας μήνυμα προς όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αναφέρουν

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/10/2019 & ΩΡΑ 11:00 π.μ.

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ NN HELLAS , Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 198

Τα δικαιώματα που ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πέτυχε να συμπεριληφθούν στον Νόμο 4583/2018 δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα συνεργασιών και πρέπει να προστατευθούν εξαρχής.

Η πιστή εφαρμογή του Ν.4583/18, που έγινε με συλλογικές διεργασίες Υπουργείου, Εποπτικής Αρχής, Ε.Α.Ε.Ε. και Ε.Α.Δ.Ε. είναι αναγκαία για την λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς, γι’ αυτό και η εναρμόνιση ήδη αποτυπώνεται στις συμβάσεις ή τα προσαρτήματα που έχουν εκδώσει οι περισσότερες εταιρείες.

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό δημιουργεί η στάση της Ασφαλιστικής Εταιρείας NN Hellas.

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις , τις προσκλήσεις για απάλειψη καταχρηστικών όρων, τις συναντήσεις σε επίπεδο ΚΕΕΕ, ΕΕΑ και Επιτροπής Διαμεσολαβούντων για εύρεση ορθής λύσης η Διοίκηση της ΝΝ ακολουθεί την τακτική της εμμονής σε μία καταφανώς αυθαίρετη ερμηνεία.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΈΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4583/18.