- 06/06/2017
Πρόεδρος ΕΕΑ: Χωρίς οικονομική σταθερότητα, επενδύσεις δεν θα έρθουν
"Οι πολλές μικρές επενδύσεις φέρνουν την ανάπτυξη"
"Όσο η αξιολόγηση δεν τελειώνει όσο δεν υπάρχει μια οικονομική σταθερότητα, οι μεγάλες επενδύσεις που περιμένουμε δεν θα έρθουν", τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ETV με τη Φαίη Μαυραγάνη.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι οι όποιες επενδύσεις γίνονται αυτή τη στιγμή είναι σε διακρατικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι "αυτές οι επενδύσεις δεν αποτελούν ποτέ πάνω από το 1% των επενδύσεων που περιμένεις", αλλά "δίνουν σήμα στην οικονομία". "Οι πολλές μικρές επενδύσεις φέρνουν την ανάπτυξη", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΕΕΑ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η αξιολόγηση, η κατάσταση στην αγορά, τα κόκκινα δάνεια και τα ανασφάλιστα οχήματα.
ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

