Συνάντηση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης με τον Θ. Φορτσάκη

Συνάντηση είχε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης με τον κ. Θεόδωρο Φορτσάκη, πρώην Πρύτανη και καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών. Στη συνάντηση μετείχε και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νικόλαος Γρέντζελος.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο νέος νόμος «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις».

Παραβρέθηκαν, συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Ηλιάδης,  ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Χαρμπής, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νικόλαος Γρέντζελος, η νομική σύμβουλος της Ομοσπονδίας κα. Αμφιτρίτη Ηλιάδη και ο κ. Κωνσταντίνος Δρόσος, μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Φορτσάκης, με την ιδιότητα του ως καθηγητής και με τη μεγάλη εμπειρία του σε παρόμοια θέματα, καθοδήγησε τους εκπαιδευτές για τις νομικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν και το γραφείο του, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, είναι πρόθυμο, όπως διατυπώθηκε, να αναλάβει τη νομική υποστήριξη του θέματος.