Συνεργασία Ε.Ε.Α. με τον Δήμο Χαϊδαρίου για τη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής

Προχωρά η συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον Δήμο Χαϊδαρίου, με σκοπό την στήριξη των επαγγελματιών της πόλης.
Για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκος Γρέντζελος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης κ. Μάνος Πετούσης.
Οι άξονες της συνεργασίας είναι ακόλουθοι:
  • Δημιουργία δωρεάν e-shop και site από το Ε.Ε.Α για τους επαγγελματίες του Δήμου.
  • Δωρεάν παροχή wi-fi από το Ε.Ε.Α. για το κέντρο του Δήμου.
  • Δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων. Προώθηση της ανάπτυξης των δεξιοτήτων και της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Mελέτη για τη δημιουργία αναπτυξιακού σχεδίου για την περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου (City Branding) στα πρότυπα του προγράμματος AGORA Athens.
  • Εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών για επίκαιρα θέματα όπως προγράμματα ΕΣΠΑ/ ΟΑΕΔ, πτωχευτικό δίκαιο, ρευστότητα, σεμινάρια σύγχρονης εκπαίδευσης.
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου (φοροτεχνικοί – δικηγόροι –εργατολόγοι).

Όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος, για περισσότερες πληροφορίες, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Χαϊδάρι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιδήμαρχο κ. Μάνο Πετούση στο τηλέφωνο 213 204 72 84 και 213 2047291.