Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βρίσκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας τον τεράστιο αγώνα του για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη ή βρίσκονται σε κίνδυνο.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2021) ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν το «Χαμόγελο», όπου είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον Πρόεδρό του κ. Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος επιτελεί ένα σημαντικό έργο, μαζί με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και τους εθελοντές του Οργανισμού, συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια προσφοράς.

Τα μέλη της διοίκησης του Ε.Ε.Α. προσέφεραν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά, με στόχο αυτές τις γιορτινές μέρες να «φωτιστούν» από χαρά και χαμόγελα.
«Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο των κοινωνικών μας πρωτοβουλιών. Είναι το μέλλον μας και οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τόσο σπουδαίες προσπάθειες όπως αυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του κ. Γιαννόπουλου. Το Ε.Ε.Α. και οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε, είναι μέρος της κοινωνίας και έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν στα παιδιά, κάνοντας πράξη την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αγάπη», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της ΚΕΕΕ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Στην αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΑ και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ και Πρόεδρος της «Αρωγός Ε.Ε.Α.» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας.
