Το Ε.Ε.Α. στα καταστήματα του Δήμου Αχαρνών – Διανομή υγειονομικού & ενημερωτικού υλικού

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για τη στήριξη των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου και την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη τήρησης των υγειονομικών μέτρων, προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτή η αγορά.

Μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. βρέθηκαν την Τρίτη 6 Απριλίου στον Δήμο Αχαρνών, όπου, παρουσία του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού, διένειμαν στις επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου της πόλης μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Από το Ε.Ε.Α. παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος και από τον Δήμο Αχαρνών, πέραν του Δημάρχου, το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας και Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων κ. Δημήτρης Κωφός και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων  κ. Άγγελος Αραμπαντζής.

Κατά τη διανομή του υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού, οι κ.κ. Γρέντζελος και Μάνδρος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες και εργαζόμενους για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας και των αλλεπάλληλων lockdown, και την κίνηση στην αγορά μετά την επαναλειτουργία της, ενώ προέτρεψαν τους δημότες να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το λιανεμπόριο και να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός ανέφερε:

«Bρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών, στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας. Έχουμε τη χαρά μαζί μας να έχουμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών όπου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία τους τελευταίους μήνες με σκοπό να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Αχαρνών. Σήμερα, λοιπόν, στα πλαίσια των δράσεων που έχουμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα ξεκινούμε μια εκστρατεία με διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής για να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες της πόλης μας για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται. Θα γίνει επίσης διανομή υγειονομικού υλικού. Συμβολικά, με σκοπό να πούμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας ότι είμαστε δίπλα σας, σας στηρίζουμε, αντιλαμβανόμαστε όλες τις δυσκολίες που έχετε περάσει αυτό το διάστημα και συνεχίζετε να περνάτε. Σκοπός είναι να αντέξουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας».