Βράβευση Γ. Χατζηθεοδοσίου από το IFAACADEMY και τον κ. Π. Λελεδάκη

Τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου βράβευσε, για την πολύπλευρη συμβολή του στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και τις προσπάθειές του για την ανάδειξη του επαγγέλματος, ο δημιουργός του IFAACADEMY κ. Παναγιώτης Λελεδάκης.

Η βράβευση έγινε κατά την έναρξη του  ου ετήσιου Συνεδρίου του IFAACADEMY στο Divani Caravel, στην οποία παρέστη και χαιρέτισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο κ. Λελεδάκης απένειμε το βραβείο -τιμητική πλακέτα-αναγνωρίζοντας δημοσίως στο πολυπληθές κοινό ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν το Συνέδριο, την ισχυρή παρουσία του κ. Χατζηθεοδοσίου στον κλάδο, τον ρόλο του, και τις παρεμβάσεις του σε όλα τα συνέδρια του IFAACADEMY.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. εξήρε την προσπάθεια του κ. Λελεδάκη, επισήμανε την αποδοτικότητά του, την εξέλιξη του συνεδρίου του, το οποίο και επιλέγουν να παρακολουθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κάνοντας έτσι να ξεχωρίζει το IFAACADEMY.

Ακόμα, τόνισε ότι ο τομέας της εκπαίδευσης είναι συνυφασμένος με το μέλλον του κλάδου, γι΄αυτό και το Ε.Ε.Α. δίνει βάρος στην εκπαίδευση της διαμεσολάβησης, προωθεί την δια βίου εκπαίδευση των διαμεσολαβητών, ξεκίνησε κλαδική μελέτη με την ICAP, και στηρίζει όλες τις προσπάθειες που προσθέτουν υπεραξία γνώσης στο επάγγελμα.