Εγκαίνια της συνεργασίας του Ε.Ε.Α. με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με το webinar για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Με μεγάλη συμμετοχή από μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και από επιχειρήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα διεξήχθη το Webinar του EEA, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο με τίτλο «Σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσω για να δημιουργήσω ένα eshop».

Το webinarήταν το πρώτο της σειράς στο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως αυτό προσδιορίστηκε στο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν τα δυο μέρη το 2020.

Στόχος της συνεργασίας ΕΕΑ – ΟΠΑ είναι, ανάμεσα σε άλλα, η αναβάθμιση του γνωστικού επίπεδου και των δεξιοτήτων εργαζομένων και επαγγελματιών-επιχειρηματιών με ανάληψη κοινών δράσεων που αφορούν στη διασύνδεση της ερευνητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος ο οποίος ανέδειξε τον ρόλο του ΕΕΑ στην Πανδημία και τις δράσεις του ΕΕΑ αναφορικά με την ενίσχυση των μελών του για τα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά για το επικείμενο πρόγραμμα ενίσχυσης των μελών του ΕΕΑ με δωρεάν eshop και site.

Ο Καθηγητής ηλεκτρονικού επιχειρείν του ΟΠΑ κ. Δουκίδης Γεώργιος ανέλυσε εξαιρετικά το παρόν και το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, «ανοίγοντας» τους ορίζοντες σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν ή ήδη πουλάνε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Την σκυτάλη ανέλαβε η Διδάκτωρ σε θέματα ecommerce και ecommerce coordinator στο Εργαστήριο ELTRUN του ΟΠΑ κ. Κατερίνα Φραϊδάκη η οποία παρουσίασε τα τι και πώς για ένα επιτυχημένο eshop.

Μπορείτε να δείτε το webinar στον ακόλουθο σύνδεσμο: