Με επιτυχία το webinar της Επιτροπής Λογιστών του Ε.Ε.Α. για την πλατφόρμα myDATA

Εκατοντάδες φοροτεχνικοί και λογιστές από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν το 4ωρο webinar που διοργάνωσε η Επιτροπή Λογιστών του Ε.Ε.Α. για την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myDATA. Το ζήτημα εκκίνησης και εφαρμογής της πλατφόρμας myDATA είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλο τον κλάδο των λογιστών αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις καθώς είναι καθολικό το αίτημα της μεταβολής των Κυβερνητικών αποφάσεων και της πλήρους εφαρμογής της ηλεκτρονικής καταχώρησης των δεδομένων των επιχειρήσεων από το 2022 και μετά. Αυτό το αίτημα εξέφρασε και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση. Επεσήμανε τον εξέχοντα ρόλο των λογιστών στην διάρκεια της πανδημίας, ένας ρόλος που αποτέλεσε σημείο κλειδί ώστε να μην καταρρεύσει ολόκληρο το σύστημα του επιχειρείν.

Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΑ κ. Παναγιώτης Παντελής καθώς και οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ο κ. Σταυρούλιας Σπύρος, μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής λογιστών του ΕΕΑ και Χατζηγεωργίου Ηλίας, φοροτεχνικός συνεργάτης του ΕΕΑ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής λογιστών του ΕΕΑ.

Την εισήγηση πραγματοποίησε ο κ. Τριανταφύλλου Γιάννης, φοροτεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων, ο οποίος στην «μαραθώνια» συνάντηση απάντησε σε εκατοντάδες ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Το webinar συντόνισε ο Γιώργος Φλωράς.

Δείτε την παρουσίαση πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε το video της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: