Τα ΜΜΕ για τη στήριξη του Ε.Ε.Α. στους ακρίτες του Καστελόριζου – Βίντεο

Τη σημαντική πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων του Καστελόριζου κάλυψαν με απευθείας συνδέσεις, το Σάββατο 26/9/2020, οι τηλεοπτικοί σταθμοί OPEN, MEGA, ΕΡΤ1 και ΑΝΤ1, ενώ για την επίσκεψη και την προσφορά του Ε.Ε.Α. μίλησε, επίσης, σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος και στο περιστατικό με το τουρκικό drone.

Στις απευθείας συνδέσεις με το Καστελόριζο, ο κ. Χατζηθεοδοσίου μίλησε για την απόφαση του Ε.Ε.Α. να στηρίξει εμπράκτως τους ακρίτες του νησιού σε μία περίοδο που δοκιμάζονται όχι μόνο από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας με τη μείωση της τουριστικής κίνησης αλλά και από την τουρκική προκλητικότητα. Η δωρεά του Επιμελητηρίου, συνολικού ύψους 50.000 ευρώ, αφορά σε σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό για το περιφερειακό ιατρείο – όπως φορητός αναπνευστήρας διακομιδής, αλλά και υγειονομικό υλικό- αλλά και τεχνολογικό εξοπλισμό για το σχολείο του νησιού, όπως λάπτοπ για τους μαθητές, αλλά και πολύτιμα εργαλεία για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Πρόθεση του Ε.Ε.Α. είναι επίσης να στηρίξει τους επαγγελματίες του ακριτικού νησιού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, αλλά και τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στο Καστελόριζο.

Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου.

Σε απευθείας σύνδεση με το Καστελόριζο, το Σάββατο 26/9, και ο Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α. κ. Παναγιώτης Παντελής, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή, ανέδειξε την ηθική και υλική συμπαράσταση του Επιμελητηρίου στους κατοίκους του νησιού.

 

OPEN:

MEGA:

ΕΡΤ1:

ΣΚΑΪ:

ΑΝΤ1: