tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

«Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση μαζί με το ΕΕΑ στο πλευρό των πυρόπληκτων περιοχών της Ευβοίας»

24 Αυγούστου 2021

Δελτίο Τύπου

 

Με αμεσότητα τα Σωματεία εκπροσώπησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συνδράμουν με παροχές στις πυρόπληκτες περιοχές και τους ανθρώπους που υπέστησαν ζημιές. Η ΠΟΑΔ, η ΕΕΑΕ, ο ΠΣΣΑΣ και ο ΣΠΑΤΕ άμεσα συντάχθηκαν με την προσπάθεια και συνέβαλλαν στην συγκέντρωση ειδών που ξεκίνησε το ΕΕΑ είτε προχώρησαν σε παρόμοιες αυτόνομες προσπάθειες που αποσκοπούν στην υποστήριξη στήριξη ανθρώπων, περιβάλλοντος, και δομών.

Σχετικά με την κινητοποίηση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης αναφέρει: “χαιρετίζουμε την κινητοποίηση των Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που άμεσα ενεργοποιήθηκαν και σε συνεννόηση  με τα μέλη τους έλαβαν αποφάσεις και συνεπικούρησαν στην πρωτοβουλία μας ως Επιμελητήριο να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές επιβεβαιώνουν τον κοινωνικό ρόλο του επαγγέλματος και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία”.

Σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας και της παράδοσης των ειδών που συγκεντρώθηκαν αντιπροσωπεία του ΕΕΑ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στο Επιμελητήριο Χαλκίδας συνάντηση με τους εκπροσώπους των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι των επιχειρήσεων και των επαγγελμάτων της περιοχής καθώς και ο πρόεδρος  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου. Επίσης θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης, δήμαρχοι περιοχών, βουλευτές και άλλοι παράγοντες. Θα συζητηθούν τα θέματα που θα τεθούν από τους φορείς, οι προτεινόμενες λύσεις και τα ειδικά για την περιοχή οικονομικά και άλλα μέτρα στήριξης

 

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α.