Η δύναμη του Ε.Ε.Α. είναι τα Σωματεία του – Προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει σθεναρά τα σωματεία όλων των επαγγελματικών κλάδων, έχοντας εγκαθιδρύσει και ενισχύοντας συνεχώς τη συνεργασία του μαζί τους, με σκοπό την προώθηση λύσεων προς όφελος όλων των ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με αυτόν τον γνώμονα, το Ε.Ε.Α. προχώρησε σε μία ακόμη δράση έμπρακτης στήριξης των σωματείων, παρέχοντας δωρεάν, σε 30 φορείς, ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή (οθόνη, κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο, ποντίκι) με τη μορφή χρησιδανείου αορίστου χρόνου.

Στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται και επιτάσσει την προσαρμογή – τεχνολογική αναβάθμιση φορέων και επιχειρήσεων, ο εν λόγω εξοπλισμός θα συμβάλλει στην ενίσχυση των διοικητικών μηχανισμών των σωματείων, διευκολύνοντας τη λειτουργία και τις υπηρεσίες τους.

Στο πλαίσιο της Δράσης, ενισχύθηκαν και κοινωνικοί φορείς – η «Κιβωτός του Κόσμου» και ο αθλητικός σύλλογος «ΑΤΛΑΣ».

Οι φορείς στους οποίους παραδόθηκε ο τεχνολογικός εξοπλισμός, έχουν ως εξής:

30 Ιουνίου 2021

 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΠΑΕ)
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος (ΣΕΠΑΕ), κ. Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου (δεξιά) παρέλαβε τον εξοπλισμό από τον Πρόεδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο.
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΩΝ-ΕΚΔΟΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΣΒΕΑΠ)
Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών-Εκδοτών Αθηνών-Προαστίων (ΣΒΕΑΠ) κ. Κρανιάς και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής κ. Δημήτρης Τσαμόπουλος.
 • ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΒΒΖΕ)
Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ζαχαρωδών Ελλάδας (ΕΒΒΖΕ) κ. Ιωάννης Λαγός. από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο.
 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΣΙΓΑ)
Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων κ. Γιάννης Γκόβας από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο.
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΩΔΙΜΟΠΩΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γραμματέας του Συλλόγου Εδωδιμοπωλών Αττικής κ. Τσίρμπας και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ (ΠΑΣΙΣΧ)
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού (ΠΑΣΙΣΧ) κ. Στέφανος Χατζηγεωργίου.
 • ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΒΝΑ)
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, η Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής (ΕΒΝΑ) κ. Μαρία Ζάγκα και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Για την Κιβωτό του Κόσμου τον εξοπλισμό παρέλαβε ο κ. Νίκος Χριστόπουλος από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο.
 • ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Από αριστερά ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών Αθήνας κ. Νικόλαος Πουλιάσης και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΙΣΧΕ)
Τον εξοπλισμό παρέλαβε η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος (ΣΙΣΧΕ) κ. Ελισάβετ Γεωργούδη, από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο.
 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ (ΠΕΑΣΧΟ)
Η Ειδική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (ΠΕΑΣΧΟ) κ. Ελένη Τσακάλου και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος.
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΦΑ)
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ), κ. Σπυρίδων Δαμιανός και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΣΙΓΤΑ)
Από αριστερά: ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιόκτητων Γραφείων Τελετών Αθηνών και Προαστίων κ. Αθανάσιος Κωστόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος.
 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ (ΠΣΑΣ)
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), κ. Θεοδώρα Γουργούλη, και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΣΕΜΑ)
Από αριστερά: Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΕΑΕ)
Από αριστερά: ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος κ. Ψαρρά και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΠΑΤΕ)
Από αριστερά: ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής κ. Μεταξά και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Π.Α.)

5 Ιουλίου 2021

 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΘΟΠΩΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής κ. Μάριος Βαλλιάνος (αριστερά) από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
 • ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής κ. Γιάννης Δαβερώνης.
 • ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Ανδρέας Αναστόπουλος και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

7 Ιουλίου 2021

 • ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ (ΑΤΛΑΣ)
Τον εξοπλισμό παρέδωσε στον Αθλητικό Σύλλογο Παραπληγικών (ΑΤΛΑΣ) ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος.

12 Ιουλίου 2021

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ (ΠΣΣΑΣ)
Από αριστερά: Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), κ. Ιωάννης Τοζακίδης, και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Ανατολικής Αττικής κ. Γεώργιος Βασιάκος, και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Από αριστερά: ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Αγαπητός και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ (ΣΑΕΚ)
Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών (ΣΑΕΚ) , κ. Δημήτριος Μαρίνος από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γρέντζελο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη.

21 Ιουλίου 2021

 • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ